بازدید مدیرکل صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان و هیات همراه از تجهیزات و توانمندیهای آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان به مناسبت روز ملی کیفیت
2026-08-31 13:27:34 | ID : 1386 | Visit : 786

برای دستیابی به کیفیت ماندگار باید هزینه کرد.
به مناسبت روز ملی کیفیت مدیرکل صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان و هیات همراه امروز شنبه از تجهیزات و توانمندیهای آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان س و ب بازدید کرد.
محمود دولت کردستانی با تبریک روز ملی کیفیت به کارکنان آزمایشگاه استان، نقش کیفیت در محصول را بسیار تعیین کننده دانست و گفت : برای دستیابی به کیفیت مطلوب باید هزینه کرد و قطع به یقین این هزینه، صرفه جویی، کاهش هزینه و سلامت جامعه را بدنبال خواهد داشت.
کردستانی نقش رسانه ها را در شناساندن جایگاه کنترل کیفیت در طرحهای عمرانی و مصالح ساختمانی ارزشمند عنوان کرد و بیان داشت رسانه استانی برای آگاهی بخشی مردم از وجود و اهمیت کنترل کیفیت در ساخت و ساز آماده همکاری است.
رئیس رسانه استانی از حضور خبرنگاران و اصحاب رسانه استان و نشست خبری در محل آزمایشگاه استان در آینده ای نزدیک خبر داد و گفت : متاسفانه تا اکنون جایگاه خطیر آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک در امر کنترل کیفیت بسیار ناشناخته مانده است که با ارتباط فی ما بین نسبت به فرهنگ سازی و تولید برنامه های مرتبط اقدام خواهدشد.
مدیر کل آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان سیستان و بلوچستان هم ضمن قدردانی از قبول دعوت مدیر کل صدا و سیما و هیات همراه، روز ملی کیفیت را فرصتی مناسب برای معرفی توانمندیها و جایگاه آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک عنوان کرد.
عبدالغفور تمندانی گفت مردم تنها با اختصاص دو درصد از هزینه کل ساخت و ساز می توانند کیفیت سازه خود را شناسایی و سازه ایمنی بسازند.
عضو شورای فنی استان در این بازدید صدا و سیما را بعنوان رسانه ای مردمی، بازویی محرک در شناساندن جایگاه کیفیت و کمک به افزایش آگاهی مردم دانست.
گفتنی است مردادماه سالجاری نیز صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان میزبان مدیرکل آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان بود.
-
بیش از ۲۴۰ سری نمونه برداری بتن تازه در مراحل ساخت پل حرمک2026-02-22 11:22:46 -
دیدار علی آهنگری نماینده شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران با عبدالغفور تمندانی مدیرکل آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان سیستان و بلوچستان2026-02-22 11:19:54 -
Holding a meeting of the Technical Council of the province with the presence of Abdul Ghafoor Tamandani, Director General of Technical and Soil Mechanics Laboratory of Sistan and Baluchistan Province2026-02-22 11:05:14 -
بازدید مدیرکل آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان سیستان و بلوچستان از آزمایشگاه شعبه ایرانشهر2024-02-21 08:15:20 -
راه ایمن و ماندگار در گرو اجرای آسفالتی با کیفیت در محورهای مواصلاتی استان2024-02-21 08:11:28

