کیفیت، رمز توسعه‌ پایدار

کیفیت، رمز توسعه‌ پایدار

به بهانه نکوداشت مقام معلم و تجلیل از خادمان حوزه آموزش/ سال 1403 در شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک؛ سال شکوفایی نظام آموزش و تدوین استانداردها بود

1404-02-13 12:56:05 | شناسه : 4097 | بازدید : 36

به بهانه نکوداشت مقام معلم و تجلیل از خادمان حوزه آموزش/ سال 1403  در شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک؛ سال شکوفایی نظام آموزش و تدوین استانداردها بود
مدیرکل دفتر نظامات آموزشی، پژوهشی و تدوین ضوابط و استانداردهای شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک اظهار داشت: این شرکت در سال 1403 با برنامه ریزی انجام بیش از ۱۱۸ هزار نفر- ساعت آموزش، همکاری در تدوین ۵ استاندارد ملی جدید و رشد ۲۲ درصدی برگزاری دوره‌های تخصصی و حضور نخبگان در بدنه اجرایی کشور خوش درخشید و سال گذشته برای دفتر نظامات آموزشی و تدوین استانداردهای شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک، سالی پربار بوده است.

به گزارش روابط عمومی شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک، الهام زمانی‌فر مدیر کل دفتر نظامات آموزشی، پژوهشی و تدوین ضوابط و استانداردهای شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک  ضمن تبریک و گرامی داشت  مقام معلم و خداقوت به  جمیع معلمان و اساتید و همکاران فعال در این بخش ، با اشاره به اهم اقدامات صورت‌گرفته این واحد در سال گذشته گفت: برنامه‌ریزی دقیق و اجرای ۱۱۸هزار و ۱۶۷ نفر- ساعت آموزش در قالب چهار محور اصلی، نشان از تعهد شرکت به توسعه پایدار و توانمند سازی منابع انسانی دارد.

 

زمانی‌فر ادامه داد: این دوره‌ها شامل آموزش مدیران حرفه‌ای، مشاغل اختصاصی، مشاغل عمومی، و دوره‌های فرهنگی و آماده‌سازی کارکنان جدید الورود بوده است.

 

وی با اشاره اینکه در شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک آموزش یک اولویت است افزود: این شرکت دانش‌بنیان و فناورانه بوده و بر این اساس سرانه آموزشی کارکنان به ۴۶ و مدیران به ۶۳ ساعت در سال رسیده که نقش ویژه‌ای در تولید علم و به کارگیری نیروهای متخصص در این شرکت معتبر است.

 

زمانی‌فر با تأکید بر رشد بیش از 20 درصدی آموزش‌های مشاغل اختصاصی نسبت به سال گذشته گفت: نیازسنجی شغلی، هماهنگی با چشم‌انداز شرکت، برگزاری دوره‌های نوین و استقبال گسترده همکاران، عامل اصلی این رشد کیفی و کمی در آموزش طی سال گذشته بوده است.

 

زمانی‌فر درباره فعالیت‌های آموزشی برون‌سازمانی گفت:  در سال گذشته با همکاری شوراهای فنی استان‌ها و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی، ۱۵ هزار و ۵۰۰  نفر- ساعت آموزش برای مهندسین و کارشناسان فنی دستگاههای  اجرایی کشور در استان‌هایی همچون گلستان، کرمان، خراسان جنوبی، همدان و گیلان برگزار شده است.

 

وی با اشاره به یکی دیگر از اقدامات این دفتر گفت: در زمینه همکاری با سازمان ملی استاندارد  نیز با تدوین ۵ عنوان جدید، مجموع استانداردهای ملی تدوین‌شده شرکت به ۱۰۶ عنوان رسید. همچنین، با ترجمه و بازنگری ۷ استاندارد و خرید مجموعه BSI، بستری حرفه‌ای برای دسترسی آسان همکاران به منابع معتبر بین‌المللی در شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک فراهم شد.

 

مدیرکل  دفتر نظامات آموزشی، پژوهشی و تدوین ضوابط و استانداردهای شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک اضافه کرد: از دیگر دستاوردهای این دفتر در سال ۱۴۰۳، راه‌اندازی بخش ( آموزش و ترویج) در وب‌سایت رسمی شرکت است.

 

 زمانی‌فر تصریح کرد: این بخش ضمن اطلاع‌رسانی آموزشی، فروش آنلاین کتاب‌های تخصصی را نیز فعال کرده که تا کنون ۵۸ جلد از این طریق به فروش رسیده است.

 

وی همچنین به توسعه کتابخانه شرکت اشاره کرد خاطر نشان کرد: ۱۳ عنوان کتاب جدید از جمله مباحث مقررات ملی ساختمان و کتاب‌های تخصصی نظیر مهندسی ژئوتکنیک خاک‌های مشکل‌آفرین، راهنمای طرح و اجرای سدهای هسته آسفالتی خریداری و در اختیار همکاران قرار گرفته است.

 

زمانی‌فر از پذیرش ۱۷ نخبه وظیفه و ۹ امریه در ستاد و استان‌ها نیز به‌عنوان یکی دیگر از افتخارات سال گذشته یاد کرد و گفت: حضور نخبگان، خون تازه‌ای در رگ‌های علمی و تحقیقاتی شرکت جاری کرده است.

  • لینک کوتاه
نظرات
    موردی یافت نشد!

شما هم می توانید دیدگاه خود درباره این مطلب را ثبت نمایید: